Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

NIC lampje brand niet! En WOL wil niet werken...

Hallo, Ik was bezig met mijn pc zo te configureren dat ik hem voortaan kon opstarten mbv Wake On Lan, helaas wil dit maar niet lukken... Nu heb ik ontdekt dat het NIC lampje ook maar niet wil branden, pas als windows op is gestart brand het lampje van het NIC, maar dit gebeurt ook niet altijd, soms wil hij gewoon niet op starten (de NIC dan): sinds kort komt dit op een of andere manier steeds minder voor gelukkig. Maar dit is dan niet het enige probleem: Eerst kon ik mijn pc met 1 druk op de power button uitzetten, vóórdat windows is opgestart, dit kan sinds kort ook niet meer, zodra ik de pc aanzet MOET ik de power button ingedrukt houden om hem uit te zetten. Verder werkt de pc gelukkig perfect, alleen krijg ik mijn wol functie niet werkend. Iemand een idee? Ik heb de bios al een aantal keren gereset en de wol functie in de bios aangezet, maar ook dit wil niet helpen Alvast vriendelijk bedankt!

Anoniem
Erik0