Vraag & Antwoord

4 antwoorden
  • Hey iedereen, Ik heb al heel wat zoekwerk verricht en heel wat laptopkoelers gevonden. Maar het zijn er zo veel, welke is nou de beste? En werken ze ook echt of is het gewoon onzin. Ok even de reden waarom ik een laptopkoeler wil: Ik heb een jaar geleden de Acer Aspire 9302AWSMi gekocht. De laptop had toen een geheugen van 1 GB. Ik heb een tijdje geleden het geheugen uitgebreid naar 4 GB. Maar nu raakt de laptop steeds oververhit als ik een game wil spelen die ook maar een beetje extra werk van de processor vraagt. De laptop is dus een stuk sneller, maar valt ook om de haverklap oververhit uit (niet vastlopen, gewoon helemaal uit). Ik heb al geprobeerd door middel van verhogingen de koelingsopeningen meer ruimte te geven, maar dit helpt niet. Vandaar dat ik dus een laptopkoeler wil aanschaffen. ik ben echter student en heb dus niet veel geld te besteden. Daarom vraag ik mij het volgende af: 1. Welke is de beste? 2. Werken ze ook echt? 3. Welke heeft de beste kwaliteit-prijs verhouding? 4. Ondersteunen ze allemaal 17 inch laptops? (want dat is de mijne) Alvast bedankt voor jullie hulp, Rockstar23
  • Weet je zeker dat het geheugen in orde is? Laptop koelers (tenminste die van Toshiba) zijn erg specifiek per model serie (en soms ook binnen een serie) zijn deze vaak erg verschillend. Vna Acer weet ik het niet, maar op zich verwacht ik daar hetzelfde. Weet je of de koelers geheel stofvrij zijn?
  • Ja weet ik zeker. Het probleem ontstond direct na de plaatsing van de nieuwe memory. Deze kaartjes van Kingston zijn compatibel met mijn laptop (speciaal gecheckt).
  • Je hebt geen geheugentest uitgevoerd met Memtest of PcCheck of een ander programma? Het kan warmte zijn, maar dan is dat geheugen mogelijk wel compatibel, alleen niet geschikt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.