Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Probleem met het gebruik van 4 gigabyte RAM

citomaster
3 antwoorden
  • Hey mensen (lange tijd geleden ;)),


    Ik heb een probleempje. Een tijdje geleden heb ik mijn pc geupgraded (eigenlijk zo goed als compleet), het draait allemaal lekker, maar ik wilde toch altijd al 4gb RAM in plaats van de 2gb die ik er al in had zitten. Dus heb ik een setje 2*1gb van exact dezelfde modules bijgekocht, ook delen ze dezelfde latencies. Het probleem is dat mijn pc niet wil booten als alle 4 de geheugensloten in gebruik zijn, ik heb reeds wat artikelen gelezen die beweren dat ik het voltage moet verhogen, tRFC timings losser moet zetten, of de CAS instelling verhogen. Maar niets wil baten. Het enige positieve wat ik heb gezien is dat als ik de frequentie op 533mhz (PC2-4200) instel ik soms geluk heb. De specs van mijn pc staan in mijn signature. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

    Bij voorbaat dank,

    Citomaster
  • Heb je al geprobeerd alles op auto te zetten?(alleen de snelheid op 533 zetten)
  • voltage [b:4e58fcbbb7]verlagen [/b:4e58fcbbb7]wil ook weleens helpen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.