Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

2e hands moederbord met cpu en geheugen

5 antwoorden
  • hallo miss rare vraag maar hoe kun je zien of een moederbord en cpu en de geheugen kaartje nog goed zijn als je die 2e hands koopt op marktplaats ? want heb een setjes gezien die ik wil hebben maar ik wil geen kapot spul kopen . kan iemand hier mee helpen of valt er nie veel tehelpen , en gewoon risico nemen of zo . mvg
  • Bij alles wat je op marktpaats koopt loop je een groot risico Het is beter om in een computerwinkel te vragen of ze nog iets 2e hands hebben of op een coputerclub. Succes! :x
  • Sommige aanbieders op Marktplaats kunnen je het aangeboden spul werkend laten zien (als je voor het ophalen kiest). Bij het laten verzenden loop je een risico dat je iets koopt dat - het al niet deed voor het verzenden - slecht verpakt is voor het verzenden en onderweg stuk gaat. Je kunt ook op diverse computerwinkel-sites kijken in de zogenaamde "koopjeskelder", misschien staat daar iets voor je bij.
  • ik zou aanraden op de grotere hardware sites te kijken als tweakers en hardware.info. als eerste liggen de prijzen daar realistischer, en ten tweede is mijn ervaring persoonlijk een stuk beter aangezien mensen eerst een redelijk aantal replies moeten hebben om te kunnen verkopen. daar komt nog bij dat er enkele vaste mensen daar zijn die heel vaak spullen verkopen en dan krijg je ook precies wat er word gezegt.
  • Op tweakers heb je nog wel een systeem. Als een verkoper vaker dingen heeft verkocht staat er soms een beoordeling over zijn werkwijze en de condiitie van de afgeleverde producten. Op marktplaats is het de gok wagen wat ik persoonlijk niet zou doen. Ophalen is tot daar aan toe.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.