Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Aanschaf nieuwe PC

7 antwoorden
  • Ik werk momenteel met een systeem van inmiddels 6 jaar oud en hij begint toch wel kuren te vertonen zoals zelfstandig opnieuw opstarten, ophangen, traagheid etc. Nu wordt er bij mij in de buurt een nieuw ALDI-filiaal geopend en zoals gewoonlijk hebben zij weer mooie openingsaanbiedingen. Ze hebben ook een medion akoya systeem voor €250,- waar ik van dacht dat de configuratie voor het geld wel OK is. Intel Core2Duo E7300 Nvidia Geforce 9500GS 512MB HDMI, DV-I, TV-out DX10 en ondersteund HDCP 640Gb HDD Sata300 3Gb RAM Multistandaard DVD-loopwerk incl. dual-layer Etherner 10/100Mbit/s eSATA aansluiting 8 kanaals audio Windows Vista Home Premium (denk wel de 32bit versie) incl. 3 jaar garantie Hetgeen waar ik de PC voor gebruik is Internet, lichte vorm van foto- en videobewerking( voor het renderen van video interesseert het mij geen bal of hij er een half uur langer over doet tov een high-end systeem). Hoewel ik weet dat doorborduren op zo'n systeem zijn beperkingen heeft denk ik zelf dat de prijs/prestatie verhouding toch wel OK is of zit ik ernaast met deze gedachte.
  • Zeer goedkoop! Echt een koopje voor 250 euro. Gauw doen als je verwachtingen van een PC niet super hoog liggen. Gr Rob
  • Ik denk dat ik alleen alvast een knuppel of maglite klaar moet leggen in de auto. Dat zal wel een lastige klus worden om er één te bemachtigen.
  • Haha Dat zou goed kunnen. Het is een goede computer voor die prijs ( wat je zelf ookal had gezegt ) Succes!
  • zeg, waar woon je? Hier bij de aldi hebben ze hem niet :D
  • Het gaat ook om de opening van een nieuw filiaal. Dan heb je wel vaker van dat soort stunts.
  • klopt maar als t niet te ver weg is rij ik er best voor :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.