Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Power saving Mode?? Help!

4 antwoorden
  • Hoi, ik heb laatst een computer gekocht en in elkaar gezet met de volgende inhoud. - AMD Phenom X4 9750 2.4Ghz HT 4MB AM2+ 95W Box - Club 3D Videokaart PCI-e Radeon D4830 512MB 1xDVI/HDMI - Coolermaster Midi Tower Centurion 5 No PSU - Cooler Master Powersupply Realpower 620W Modular - Kingston 1GB DDR2 SDRAM PC5300 CL5.0 (4x) - LG TFT Monitor W2252TQ-PF22", DVI - MSI K9A2 Neo-F AMD 770, SATA2, GLAN - Samsung DVD-/+/RAM SH0S223F 22x/22x/12x - Seagate 250 GB SATA300 16MB, ST3250410AS Toen ik hem in elkaar had gezet deed die het perfect alle lampjes branden, de aanknop werkt/resetknop(dus jumpers staan goed) Ook de led lampjes deden het voor het aangaan etc. Als besturingsysteem is Windows Vista Home Premium geinstalleerd en heeft 2 dagen goed gewerkt. Na dit gebeuren heb ik de pc aan mijn vriendin gegeven. Die heeft alleen Microsoft Office geinstalleerd en Norton 2007. Gister gebeurde er iets raars met de computer, opeens deed de muis het niet meer? Maar toen 's avond wou ze de computer aandoen en toen gaf het beeldscherm de volgenden tekst voor 5 seconden Digital Power Saving Mode daarna blijft het scherm zwart? Heb gecontroleerd of de computer stroom krijgt want de dvd speler gaat gewoon open, de reset knop doet het, en als je de aanknop 5 seconden inhoud gaat de computer ook gewoon uit. Los daarvan draaien alle fans en koelingen als normaal. Heb het ook eens geprobeerd met een ander beeldscherm via de analoge weg maar geeft geen succes.. Wat kan ik hieraan doen?
  • Je schrijft dat je een andere monitor analoog hebt aangesloten. Als je daar ook geen beeld op krijgt dan zou ik het in eerste instantie in de videokaart zoeken. Zit de videokaart goed in het pci-e slot? Meestal als dat niet het geval is begint de pc bij het opstarten te piepen. Mocht de kaart goed in het slot zitten dan zou ik een andere videokaart proberen.
  • Misschien de installatie van Norton 2007! Het is nooit aan te bevelen oudere software te installeren van Symantec. :o
  • Probeer eens te booten met een livecd. Dan is meteen duidelijk of het een hard- of software probleem is. http://www.damnsmalllinux.org/

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.