Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

PC gaat vanzelf uit

3 antwoorden
  • Vanavond gebeurde het weer (in totaal voor de 2e keer in een paar maanden) , de PC ging zomaar spontaan uit , hij was net een kleine 15 minuten aan . Bij het opnieuw opstarten kreeg ik de bekende melding : ""windows is niet correct afgesloten"" en dan wat keuzes hoe op te starten , ik koos normaal opstarten. De monitor en het toetsenbord bleven gewoon aan toen ie uit viel , het was dus geen stroomprobleem (alhoewel de PC wel op een andere groep zit als deze 2) . De PC was dus zeker niet oververhit , ook de vorige keer niet , de ventilators draai(d)en gewoon goed , dus , waarom zou dit gebeuren ? Bij voorbaat dank , groetjes , agnes :?
  • [quote:772e0e8d32]De monitor en het toetsenbord bleven gewoon aan toen ie uit viel , het was dus geen stroomprobleem[/quote:772e0e8d32] - Het kan zijn dat de CPU te warm wordt, door stof o.i.d - Het kan een voedingsprobleem zijn.
  • - Je moederbord - Je beeldscherm - Je videokaart - Ventilatie is kaduuk Even naar een computerwinkel en het daar laten repareren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.