Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Computer wil niet meer aan

4 antwoorden
  • Het volgende is een halfjaar geleden gebeurd: Van de een op andere dag wil mijn pc niet meer aan. Reden dat ik hier nu pas wat aan wil gaan doen is dat ik altijd mijn laptop nog heb :wink: In ieder geval reageert de pc compleet niet als het aan/uit-knopje wordt ingedrukt. Mogelijkheid 1: voeding stuk. Is vervangen maar nog steeds geen enkele reactie. Mogelijkheid 2? Moederbord? In dat geval zou de voeding toch wel moeten reageren op het aan/uit-knopje? Weet iemand nog een mogelijkheid om achter het defecte component te komen? of componenten... Computer geeft dus geen enkel teken van leven, geen fans die draaien, geen leds die branden..
  • Het kan ook zoiets simpels zijn als een defecte of geoxideerde power knop. Je kunt het ding ook eens proberen te starten met een jumper op de corresponderende connector.
  • [quote:3f9f22b21c="gerben"]Het kan ook zoiets simpels zijn als een defecte of geoxideerde power knop. Je kunt het ding ook eens proberen te starten met een jumper op de corresponderende connector.[/quote:3f9f22b21c] Ga ik morgen meteen proberen!
  • En als je het aandurft, gewoon alle onderdelen uit de pc halen. Voeding op het moederbord aansluiten, met op het bord alleen de processor. Voeding kun je eerst ook nog testen met een paperclip tussen de groene en een zwarte draad.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.