Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

sound probleempje MSI K9N6SGM-V mobo

6 antwoorden
  • ik zit al een tijdje met het probleem dat mijn geluidsaansluitingen in het frontpaneel niet werken van mijn computer. Frontpaneel is later pas toegevoegd, USB poorten werken wel, maar de geluidsaansluitingen niet (micro en hoofdtelefoon) hij wordt ook niet gezien als actief. al geprobeerd: drivers opnieuw geinstalleerd en geupdate, tevens kabel losgehaald en weer aangesloten (toen ie uitstond), bios ook gereset geweest. Weet iemand wat ik hieraan kan doen? Want het is wel zo handig om een hoofdtelefoon aan de voorzijde aan te sluiten specs: zie sig, Media Center
  • Kijk eens of je geluidskaart wel wordt weergegeven in het apparaatbeheer. Ga naar start>uitvoeren>devmgmt.msc Als de geluidskaart er niet tussen staat, moet je even kijken of de onboard geluidskaart niet op disabled staat in de BIOS.
  • [quote:a9da19a91a="Maxstar"]Kijk eens of je geluidskaart wel wordt weergegeven in het apparaatbeheer. Ga naar start>uitvoeren>devmgmt.msc Als de geluidskaart er niet tussen staat, moet je even kijken of de onboard geluidskaart niet op disabled staat in de BIOS.[/quote:a9da19a91a] Het achterpaneel (rechtsreeks op mobo) werkt wel gewoon, daarom vind ik het zo vreemd, in de bios staan 2 keuzes: auto en disabled, hij staat gewoon op auto Realtek HD audio staat gewoon weergegeven bij apparaatbeheer
  • zitten er op het 3,5 of 5,25 inch panel losse stekkers die je moet doorverbinden naar de geluidskaart, of moet je deze op het panel zelf aansluiten. Anders zou ik deze aansluitingen eens binnen in de behuizing controleren.
  • Pagina 8 van de manual even lezen.
  • hij is aangesloten zoals op de afbeelding in het manual staat vandaar dat ik het vreemd vind dattie niet werkt. De usb poorten werken wel.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.