Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Sony Vaio snelknoppen + geluid werken niet meer

3 antwoorden
  • Beste allemaal, Ik heb sinds een dag de sony vaio VGN-FW21M. Een pracht apparaat alleen jammer dat sony zoveel zooi mee levert. Ik ben wat zooi gaan verwijderen en was van plan nadat ik hem schoon had zoals ik wil, dan een recovery disk te maken. Nu heb ik denk ik iets verwijderd waardoor ik mijn volume snelknoppen niet meer kan gebruiken en waardoor mijn hele geluid weg is.. Terweil de drivers wel geinstaleert staan volgens mij, bij apparaat beheer geeft hij geen fouten aan, ik heb al een realtec driver eroverheen proberen te gooien maar dan zegt hij dat de computer al van de nieuwste driver is voorzien. Heeft iemand enig idee hoe ik mijn geluid en mijn volume knoppen weer kan laten werken ? Ik heb ze hard nodig Dankjullie wel windows vista home. Groeten !
  • [quote:6f4919d240="bignick1"]Beste allemaal, Ik heb sinds een dag de sony vaio VGN-FW21M. Een pracht apparaat alleen jammer dat sony zoveel zooi mee levert. Ik ben wat zooi gaan verwijderen en was van plan nadat ik hem schoon had zoals ik wil, dan een recovery disk te maken. Nu heb ik denk ik iets verwijderd waardoor ik mijn volume snelknoppen niet meer kan gebruiken en waardoor mijn hele geluid weg is.. Terweil de drivers wel geinstaleert staan volgens mij, bij apparaat beheer geeft hij geen fouten aan, ik heb al een realtec driver eroverheen proberen te gooien maar dan zegt hij dat de computer al van de nieuwste driver is voorzien. Heeft iemand enig idee hoe ik mijn geluid en mijn volume knoppen weer kan laten werken ? Ik heb ze hard nodig Dankjullie wel windows vista home. Groeten ![/quote:6f4919d240] Het lijkt erop dat hij ergens gedempt word alleeen kan ik niet vinden waar....
  • heb je misschien een launch managerof zoiets verwijderd? kijk eens op de cd die je erbij hebt of daar wat opstaat dat je verwijderd hebt, dan gaarne terug installeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.