Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

drive A error lastig

8 antwoorden
  • Goeie dag , Ben al een tijdje bezig met computers sleutelen , maar nu heb ik een probleem namelijk: als ik de pc opstart komt er te staan drive a error f1 resume f2 setup nu doe ik f1 en de pc start opnieuw op alleen krijg ik een foutmelding van windows , heb al een andere kabel gebropeerd en ook een andere floppy drive daar gaat het lampje wel branden :D maar toch werkt het niet wie helpt me uit de brand Bvd
  • Floppy's zijn dingen uit 1980 en in een moderne computer niet nodig... Als het lampje gaat branden is de kabel verkeerd om aangesloten. De rode zijde van de flatcable moet op het laagste nummers.
  • als ik hem niet aansluit krijg ik ook error , maar kan ik dit zo doen zodat ik hem gewoon niet gebruik ?
  • Kabel eruit, floppy eruit en in de BIOS de floppydrive op disable zetten. Dat zou het moeten zijn.
  • tja, dat is ook een optie maar het lost niets op! Blijft het lampje van de floppy continue branden? Dan heb je de kabel aan de kant van de floppy verkeerd om zitten.
  • [quote:1d7158bef5="zwarte-adelaar"]Goeie dag , Ben al een tijdje bezig met computers sleutelen , maar nu heb ik een probleem namelijk: als ik de pc opstart komt er te staan drive a error f1 resume f2 setup nu doe ik f1 en de pc start opnieuw op alleen krijg ik een foutmelding van windows , heb al een andere kabel gebropeerd en ook een andere floppy drive daar gaat het lampje wel branden :D maar toch werkt het niet wie helpt me uit de brand Bvd[/quote:1d7158bef5] Een A: drive wordt VOOR de twist in de kabel aangesloten met de rode markering aan de kant van de voedingskabel. Uiteraard dient hij op het mobo ook op de juiste manier aangeloten te zijn, de rode markering bij pin 1.
  • oke bedankt zal vamiddag er mee bezig , nog mensen die weten hoe het wel werkt
  • Haal je vraagteken maar weg, leg het net uit. :?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.