Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Toestenbord sluit niet mee af, bij afsluiten PC

4 antwoorden
  • Mijn toetsenbord blijft aan staan. sluit niet meer automatisch mee af bij afsluiten van mijn PC. Nadat ik een nieuwe USB Hub (Sitecom 7p USN Hub CN-061) heb aangesloten op mijn pc ter vervanging van een USB Hub met 4 uitgangen (hierbij had ik dit probleem niet), heb ik dit probleem. Ik heb deze HUB gewoon net als die vorige op een USB aansluiting geplaatst op mijn PC. Mijn toetsenbord heb ik via een PS2 aansluiting op mijn pc zitten, gaat dus via USB om. Iemand een idee wat te doen ? Grtz Keldie
  • De voeding blijft altijd stroom doorgeven. Dat dat voor de USB-Hub niet zo was zal denk ik wel liggen aan het moederbord om de hub 'wakker' te houden. Daardoor zal het toetsenbord ook aan blijven staan. Tips: 1) Koop een draadloos toetsenbord, als het goed is staan daar geen lampjes op. 2) Neem een stekkerdoos met schakelaar, dan kan je alle stroom afsluiten en bespaart 's nachts weer wat watt. EDIT: Ik denk 't maar, volgens mijn theorie moest je vorige hub een stroomaansluiting gehad hebben.
  • Mijn vorige hub had een stekker voor de stroomvoorziening, maar deze nieuwe hub heeft dat ook. Dus wat dat betreft is het alle twee dezelfde situatie.
  • Dan kan ik ook niks bedenken... Heb je ook andere dingen aangepast?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.