Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Computer start niet op.

5 antwoorden
  • Hallo, Mijn probleem is dat mijn computer deels niet meer opstart. Als ik mijn computer opnieuw opstart krijg ik hetzelfde als wat hieronder staat beschreven. Ik krijg zegmaar eerst heel even beeld, waarin ik wel met F1 naar Setup kan. Daarna krijg ik zwart scherm, met eerst en knipperent streepje links boven en daarna blijft mijn beeldscherm zwart.(zeg niet heb geduld want heb mn pc een paar uur aan laten staan zonder resultaat) Ik heb al op verschillende sites/forums gekeken en zeggen dat ik met de F8 knop naar veilige modus moet. Ik heb dit geprobeert maar ik kan niet naar veilige modus.Ik heb all F- Knoppen geprobeert maar komt niet in dat schermpje van veilige modus. Als je iets gaat zeggen over een moederbord oid. leg het dan duidelijk uit want op andere fora staat ook iets over moederbord ofzo maar dat snap ik niet, Gr, Calliej Bvd P.S. verkeerde forum deel? move please.
  • Hij komt zo te lezen niet eens toe aan het benaderen van de harddisk dus F8 heeft dan weinig nut. Vertel eens wat meer over de hardware? Welk merk / type moederbord heb je? welke harddisk en welk geheugen? Piept de pc ook? Heeft de pc eerder wel gewoon gewerkt en zo ja, wat heb je er aan gedaan?
  • Het is echt F8 hoor, net na het bootscherm van de bios gebruiken. Het is geen multimedia tokkelbord met een F-Lock toets?
  • LP, weet je het zeker? ik had dit probleem ook en uiteindelijk bleek mijn hdd kabel rot te zijn. Net na verifying DMI pool (of zoiets) bleef het stil... van die F knop (logitech??) is een goede!
  • [b:68fb9779e3]Eenvoudig opstarten in veilige modus voor Windows XP en Windows Vista alle versies[/b:68fb9779e3] - herstart uw computer - Zodra uw computer klaar is met het laden van de BIOS (zwarte scherm en witte letters, of een ander beginscherm): tap op de F8-toets (of de F5)-toets totdat u in het Windows option-menu terechtkomt. Kies hier voor opstarten in veilige modus (Safe mode). (bron: [url]http://www.pchelper.nl/forum/index.php?showtopic=18078[/url]) Succes!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.