Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Nieuwe Set ( kleine upgrade )

5 antwoorden
  • Dag, vandaag ben ik iets te enthousiast gaan overclocken, met als gevolg dat mijn CPU het niet meer na behoren doet. Nu zoek ik een goedkope oplossing om deze te vervangen. Zelf zat ik te denken aan een AMD Athlon 64 X2 7750. Hiervoor heb ik wel een nieuw moederbord nodig. Kan iemand mij een goed(koop) moederbord aanraden..:) Is het ook mogelijk dat er op zo een AM2+ MB een APG videokaart kan? want ik heb nog een goed werkende ATI X850XT die ik graag nog wil gebruiken.. :)
  • Wat is je budget voor deze onderdelen. Op dit bord kan zowel een AGP als een PCI-e kaart. http://www.alternate.nl/html/product/Moederborden_Socket_AM2/ASRock/ALiveDual-eSATA2/-1067771/?tn=HARDWARE&l1=Moederborden&l2=AMD&l3=Socket+AM2
  • Mischien is het gelijk een goed moment om een PCI Express videokaart te kopen. Of een moederbord met geintegreerde videokaart zodat je kan doorsparen voor een videokaart. Persoonlijk vind ik op het moment de moederborden van Gigabyte één van de betere. In bijgevoegde link staan AM2 bordjes van Gigabyte met geintegreerde videokaart. http://tweakers.net/pricewatch/cat/614?keyword=&priceMin=0&priceMax=&land=all&scoreMin=0&scoreMax=5&b=492&f163=178&f168=994&f168=1001&f168=999&d892=&x=7&y=10
  • Ik zoek het allemaal zo goedkoop mogelijk, aangezien ik nu even krap zit met geld. Er stond ook helemaal niet in planning om iets te vervangen. Met mijn videokaart ben ik heel blij en doet het prima ^^ ik speel eigenlijk nooit meer spellen..:) Het bovengenoemde moederbord ziet er goed uit.. iemand nog andere suggesties voor een mobo ? :)
  • Ik denk dat er weinig andere AM2 moederborden zijn met een AGP slot, of je moet er één nemen met een onboard videokaart.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.