Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Nieuwe computer, gaat dit werken?

6 antwoorden
  • Hallo allemaal, Ik heb met wat hulp het volgende systeem samengesteld. Echter een paar dingen kwam ik niet uit, -het moederbord, is dit nu de meest geschikte of toch een ander merk? -het geheugen, past dit erbij? -nog andere tips? mijn budget is 1400 euro incl monitor toetsenbord etc. (toetsenbord is nog niet opgenomen op het plaatje hieronder) [img:681c05169d]http://www.pcinside.info/robin/robinv4.jpg[/img:681c05169d]
  • Snap de lijst niet helemaal maar: http://www.giga-byte.com/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-ex58-ud4p.pdf Kan iemand anders hier wat meer over vertellen?
  • Als je de PC-Builder van Alternate hebt gebruikt dan geeft hij zelf wel aan of het geheugen niet goed is. Je hebt 64-bits nodig wil je 6 GB RAM gebruiken. Hier kun je de PC-Builder (van Alternate) vinden: [url]http://www.alternate.nl/html/pcbuilder/circleView.html?cn=1[/url] Deze zegt vanzelf wel of iets goed is of niet. (behalve dan weer het '64-bits of niet'... :? )
  • [quote:482e9c2c8c="rc_enzo"]Als je de PC-Builder van Alternate hebt gebruikt dan geeft hij zelf wel aan of het geheugen niet goed is. Je hebt 64-bits nodig wil je 6 GB RAM gebruiken. Hier kun je de PC-Builder (van Alternate) vinden: [url]http://www.alternate.nl/html/pcbuilder/circleView.html?cn=1[/url] Deze zegt vanzelf wel of iets goed is of niet. (behalve dan weer het '64-bits of niet'... :? )[/quote:482e9c2c8c] Weet niet of die nu echt rekening houd met de VQL hoor.... lijkt me sterk:P, lijkt me eerder dat die kijkt naar de mhz en het type.
  • [quote:28563a5a39="sdk"]Weet niet of die nu echt rekening houd met de VQL hoor.... lijkt me sterk:P, lijkt me eerder dat die kijkt naar de mhz en het type.[/quote:28563a5a39] En dan ben ik wel weer zo onervaren om te vragen wat VQL is :P
  • [quote:7e322368b2="rc_enzo"][quote:7e322368b2="sdk"]Weet niet of die nu echt rekening houd met de VQL hoor.... lijkt me sterk:P, lijkt me eerder dat die kijkt naar de mhz en het type.[/quote:7e322368b2] En dan ben ik wel weer zo onervaren om te vragen wat VQL is :P[/quote:7e322368b2] Vendor Qualified list oid, iig een lijst van toegestane geheugen types die werkend bevonden zijn. Krijg je conflicten met je pc dan is de 1e vraag van de producent of je geheugen wel op deze lijst staat;). Zo niet wordt je aangeraden nieuwe aan te schaffen :lol: .

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.