Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

extra geheugen in toshiba

6 antwoorden
  • ik heb een toshiba sattelite 4030 CDT geinstalleerd voor mijn dochtertje. alles werkt prima maar er is 1 ding wat me niet zint. de laptop is niet zo snel. ik had bedacht om er extra geheugen aan toe te voegen maar ik weet niet of dit kan en waar het geheugen zit. ik heb al op internet gezocht maar ik kan er niets over vinden. een handleiding heb ik ook niet meer. ik dacht dat hier wel iemand is die me kan helpen. :D
  • http://www.topproduct.nl/hardware/notebooks/Toshiba_Satellite_Pro/Satellite_4030_CDT_WNT/id/646449/specificaties.html :roll: Even op Google kijken...
  • op die site ben ik ook geweest maar daar kan ik geen wijs uit worden :cry:
  • https://www.geheugen-online.com/s3520p1-toshiba-satellite-4030cdt.html Of gewoon bij Toshiba zelf natuurlijk. http://www.toshiba-europe.com/bv/computers/products/notebooks/satellite4030/product.shtm Maak er maar een snelheidsmonster van. 8)
  • Hoeveel geheugen zit er nu in? Ik vermoed 64MB of meer. Er kan maximaal 192 MB in, dus er kan nog 128 MB bij. Zover ik weet zit er SO-DIMM 144 pins in. Wanneer er meer dan 64MB in zit, dan heb je al extra geheugen erin zitten. Het klepje daarvoor zit iha aan de achterzijde. Dus dat kan je zelf controleren. Het is een Celeron A 300 MHz systeem dus je hebt minimaal 66MHz geheugen nodig, er kan zeer waarschijnlijk ook gewoon sneller geheugen in, 100 of 133MHz.
  • bedankt voor de antwoorden allemaal, :D ik heb het al uitgevonden. er zit idd maar 64 mb in dus er kan nog 128 mb bij. dat zal het "probleem " wel verhelpen. :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.