Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Computer start niet meer op na verkeerd aansluiten SLI

Ruud de Wit
2 antwoorden
  • Nou het volgende is gebeurt:

    Heb een 850watt voeding gekocht speciaal voor SLI

    dus 2de kaart er bij ingedrukt (8800gtx) en daarna heb ik stroom verkeerd aangesloten er moeten 2x 6pins stroom in maar ik heb het volgende gedaan:

    1ste stroom kabel er goed in gedrukt daarna de 2de kabel van de 6 pins er 4 ingedrukt dus 2pinnetjes kwamen er naast te zitten.

    Computer gestart en viel bij logo Vista uit.
    Nu kan de computer wel aan maar maakt hij een hele harde PIEP die lang door gaat.

    Vraag is : Moederbord of videokaarten kapot?

    Heb van alles geprobeert andere voeding, videokaarten geswitched geen resultaat beeld blijft zwart. nu kan het zijn dat allebei de videokaarten kapot zijn. weet niet wat ik kan doen.
  • Hee,

    Kun je nog in de BIOS, zo ja probeer dan je onboar video aansturing op ENABLE te zetten, of probeer een andere video kaart. Doet dit het niet;

    Dan denk ik dat je moederbord een leuk opdonder gekregen heeft, waarschijnlijk je PCI slotjes kapot als de onboard het wel doet.

    Succes!!! laat het maar even weten,,,

    :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.