Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

BIOS van compaq

3 antwoorden
  • Hallo, ik heb een paar maanden geleden een compaq gekocht, en zou ik die een beetje willen versnellen, maar ik kan niet in de bios geraken ik heb wat op internet gezocht.. maar vond niks dus kan iemand mij helpen met hoe dat ik in mijn bios kan geraken of is dat gewoon onmogelijk?
  • [quote:b8e7965370="rafo"]Hallo, ik heb een paar maanden geleden een compaq gekocht, en zou ik die een beetje willen versnellen, maar ik kan niet in de bios geraken ik heb wat op internet gezocht.. maar vond niks dus kan iemand mij helpen met hoe dat ik in mijn bios kan geraken of is dat gewoon onmogelijk?[/quote:b8e7965370] :o Wat voor compaq en wat wil je dan doen om de computer te versnellen?
  • [quote:e41046ed00="The Dragon"][quote:e41046ed00="rafo"]Hallo, ik heb een paar maanden geleden een compaq gekocht, en zou ik die een beetje willen versnellen, maar ik kan niet in de bios geraken ik heb wat op internet gezocht.. maar vond niks dus kan iemand mij helpen met hoe dat ik in mijn bios kan geraken of is dat gewoon onmogelijk?[/quote:e41046ed00] :o Wat voor compaq en wat wil je dan doen om de computer te versnellen?[/quote:e41046ed00] een compaq SR5711BE ik wou FSB of multiplyer instellen. heb een intel dual cpu e2220

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.