Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Systeem blijft hangen bij het moederboard scherm

5 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een probleem met een nieuw gebouwde pc met de volgende specificaties: MSI P7N Zilent nF750i Intel Quadcore Q9550 2.83 4GB Geil DDR2 800 Asus1GB D3 X EN9800GT CoolerMaster Elite 330 ATX kast CoolerMaster ExtremePower 460W ATX2 Samsung 22x DL SATA WD 640 GB SATA2 Ik heb de PC gebouwd zoals ik dat normaal doe, maar deze keer komt hij niet verder dan het MSi P7N opstartlogo. Er staat zoals gewoonlijk wel <TAB> for POST en Del for Bios, maar het toetsenbord reageert niet. Oftewel, ik kan helemaal niks. Ik heb de BIOS gereset door het batterijtje er 10 min uit te laten, alle kabels gecheckt, ander geheugen en andere videokaart erin, niks helpt. Iemand van jullie een idee waar het probleem zou kunnen liggen?
  • Als je een usb moederbord hebt, sluit dan eens een ps/2 model aan. Niet alle biossen ondersteunen default usb tikplanken.
  • sterker nog, mijn ex58-ud5 weigert te posten als er een usb keyboard aan hangt.....erg irritant. trek alle usb apparaten er uit en probeer het dan eens
  • [quote:b967c530e0="gerben"]Als je een usb moederbord hebt, sluit dan eens een ps/2 model aan. Niet alle biossen ondersteunen default usb tikplanken.[/quote:b967c530e0] Tsja, dat heb ik dus ook al geprobeerd... Helaas met geen enkel toetsenbord of muis werkt ie. Ik heb nu ook een ander (lees ouder) harde schijf en dvd-speler geprobeerd, ook zonder resultaat. Het mobo geeft trouwens ook een korte beep na de standaard piep.
  • Zitten er ook status leds op het bord, en zoja, wat geven die dan aan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.