Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Laptop wil niet op starten

7 antwoorden
  • Mijn dochter heeft een Haier Laptop. Deze wil niet meer opstarten, bij het aanzetten gaan de lampjes 'aan', hardeschijf en voeding branden, na verloop van tijd schakeld de ventilator in maar het proces gaat dan niet verder. Wat kan er loos zijn??
  • Mischien dat het aan de systeem ligt, wat voor systeem heb je?? En leg precies uit wat hij doet(inclusief de geluiden) dat kan ook een teken van andere fout zijn.
  • [quote:77c9798ee4="rayquaza2500"]Mischien dat het aan de systeem ligt, wat voor systeem heb je?? En leg precies uit wat hij doet(inclusief de geluiden) dat kan ook een teken van andere fout zijn.[/quote:77c9798ee4] Het is een Haier W59, wat de laptop verder doet heb ik al aangegeven, het beeld blijf zwart en het enige wat ik hoor is de ventilator Wim
  • Blijft het scherm al de tijd zwart? Of zie je wel de meldingen van het BIOS? Probeer ook eens op te starten met de accu uit het apparaat en de stekker in het stopcontact.
  • helaas dit heeft geen positief effect alles blijft zwart
  • Dan ligt het helaas aan de systeem zelf, waarschijnlijk heb je een virus gekregen of zo, dus helaas de einige oplossing is het systeem(ik neem aan dat het windows is) opnieuw te installetren, tenzij je garantie of recovery cd/dvd hebt, als je dat laatste hebt zet je laptop aan en doe die erin, heb je die niet, dan helaas moet je windows opnieuw installeren.
  • [quote:cfa7dd3e05="rayquaza2500"]Dan ligt het helaas aan de systeem zelf, waarschijnlijk heb je een virus gekregen of zo, dus helaas de einige oplossing is het systeem(ik neem aan dat het windows is) opnieuw te installetren, tenzij je garantie of recovery cd/dvd hebt, als je dat laatste hebt zet je laptop aan en doe die erin, heb je die niet, dan helaas moet je windows opnieuw installeren.[/quote:cfa7dd3e05] Ik heb al geprobeerd om met de Windows cd op te starten maar de BIOS komt niet zover met z'n proces

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.