Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Packerd Bell netbook in een loop

5 antwoorden
  • Hallo allemaal, Gisteren heb ik mijn netbook terug gezet naar de fabrieksinstellingen omdat ik hem wilde verkopen. Dus leek mnij de makkelijkste manier om alles van mij te wissen. Bij het opstarten vandaag zat er totaal geen stroom meer in. Dus aan het netsnoer gehangen en geprobeerd op te starten. Na het opstarten kreeg ik de melding "gereed maken voor eerste gebruik". Na deze melding blijft hij hangen. En start hij weer opnieuw op. Ook in de veilige modus is hij niet te herstarten want dan krijg ik een foutmelding dat de herstel installatie niet goed is uitgevoerd. Mijn vermoeden is dat tijdens de herstel operatie de accu is leeg geraakt en dus de procedure niet goed is doorlopen. Wat moet in nu doen? Het betreft een netbook 10,1 inch van Packerd Bell. W7 starter zit erop en is pas 3 weken oud. Hoor graag van jullie. Groetjes en fijne kerstdagen!
  • Oei dat is wel een hele domme fout. Nooit een computer, netbook, telefoon etc updaten of restoren zonder netstroom... Nou ja ik neem aan dat je hier iets van geleerd hebt, want dit soort dingen kunnen je apparatuur in een baksteen veranderen. Heb je een herstelcd erbij gekregen(of zelfgemaakt) of heb je hem gerestored zonder cd?
  • [quote:27c5c4fea9="arjant2"]Oei dat is wel een hele domme fout. Nooit een computer, netbook, telefoon etc updaten of restoren zonder netstroom... Nou ja ik neem aan dat je hier iets van geleerd hebt, want dit soort dingen kunnen je apparatuur in een baksteen veranderen. Heb je een herstelcd erbij gekregen(of zelfgemaakt) of heb je hem gerestored zonder cd?[/quote:27c5c4fea9] Nee.... :( . wat nu? :cry:
  • Nu zal je een fresh install moeten doen van je besturingssysteem. Dit kan je bij een netbook het makkelijkst doen door een opstartbare usb-stick te maken en daarop je besturingssysteem te zetten. Op google vind je vast meer info over hoe je een besturingssysteem kan installeren vanaf een usb stick
  • [quote:b8c6955a2c="wouter512"]Nu zal je een fresh install moeten doen van je besturingssysteem. Dit kan je bij een netbook het makkelijkst doen door een opstartbare usb-stick te maken en daarop je besturingssysteem te zetten. Op google vind je vast meer info over hoe je een besturingssysteem kan installeren vanaf een usb stick[/quote:b8c6955a2c] ik ben nu al de hele dag bezig zonder resultaat.... heb al geprobeerd het met een opstartbare USB stick te doen.... geen resultaat. heb het geprobeerd met een opstart DVD geen resultaat..... Ik kom geen steek verder... iemand tips?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.