Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

CPU ventilator probleem (asus P4PE-X MB en Intel A65061-001)

4 antwoorden
  • Wie kan me verder helpen.. Hardeware monitor geeft aan de dat cpu temp te hoog is. (tussen de 80 en 90 graden...... :( ) De ventilator heb ik eraf gehaald en schoongemaakt. Zonder resultaat. Ventilator is Intel A65061-001. Ik heb ook een andere pc. asus moederbord P4B533-E met ventilator Intel A80856-002. Deze koelt uitstekend. Probleem is dat dus beide ventilatoren niet meer te koop zijn... Is het misschien mogelijk een andere ventilator op de cpu te zetten en zo ja, (1 die nog wel te koop is :lol: ) en welke ??? Hoop dat iemand me verder kan helpen..
  • Als vervanger kun je denken aan bijv. [url=http://www.azerty.nl/8-976-1512/zalman-cnps-7700-cu-koeler-v.html]Zalman CNPS-7700-CU. [/url] Kijk eerst eens of de koeler wel goed op de processor zit. En als je hem er helemaal af gehad hebt, heb je dan wel de koelpasta vervangen? Check de temperaruur ook eens in de bios.
  • Hoi rolla De koeler zat goed op de processor en koelpasta zat er ook nog op. (inmiddels nu niet meer...) Dus daar kan het denk ik niet aan liggen... Maar goed, heb ff de zalman gegoogled en ziet er toch anders uit dan de Intel, dus hoe moet ik die er dan op bevestigen ??
  • Kijk even in de handleiding die je hier kunt downloaden: [url]http://www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?idx=156[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.