Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

PC doet vreemd en start steeds opnieuw op

5 antwoorden
  • Hallo C!T'ers De PC doet vreemd en hij start steeds weer opnieuw op. Bij systeem herstel in veilige modus met netwerkmogelijkheden. Kan je een half uurtje computeren en daarna start hij weer opnieuw op. Wat kan hier fout zijn ? De PC draait op Windows XP Service Pack 3. Ik heb zo'n vermoeden dat het de harde schijf is.
  • [quote:9b839d987e="Harmen015"]Hallo C!T'ers De PC doet vreemd en hij start steeds weer opnieuw op. Bij systeem herstel in veilige modus met netwerkmogelijkheden. Kan je een half uurtje computeren en daarna start hij weer opnieuw op. Wat kan hier fout zijn ? De PC draait op Windows XP Service Pack 3. Ik heb zo'n vermoeden dat het de harde schijf is.[/quote:9b839d987e] Je vermoeden kan ik iniedergeval ontkrachten: Als het de harde schijf was, was de situatie in veilige en 'normale' modus precies hetzelfde geweest. Wat vragen voor je die mij en anderen hier kunnen helpen om je te helpen ;) : 1. Valt de pc uit of sluit hij netjes af? 2. Indien hij 'netjes afsluit', verschijnt er dan vlak voor het afsluiten een melding/fout(code)? 3. Heb je de XP disc nog?
  • Enkele soortgelijke (?) gevallen http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?t=464147 http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=204958
  • @ Torrentus 1. Hij valt gewoon uit 2. Als ik de computer weer aanzet zegt de computer dat hij niet normaal opstart, en ik krijg een keuzemenu 3. Jep die hebben we
  • Kan van alles zijn, dus je zal stapsgewijs moeten gaan controleren. Eerst maar eens uitsluiten dat het een warmte probleem is. Kan je de kast eens open zetten en kijken of hij dan nog uitvalt? Als je kast toch open staat, kijk eens of alle fans wel goed draaien. Daarna kan je eens een memtest draaien. http://www.memtest86.com/ (free download)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.