Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Asus X56VR Notebook loopt continu totaal vast!

5 antwoorden
  • Mijn Asus X56VR Notebook loopt sinds een kleine week geregeld vast en is dan met geen mogelijkheid meer werkend te krijgen. De enige mogelijkheid is de resetknop. Hij loopt zowel vast in de browser als in een willekeurig programma, dan maakt niks uit. Soms gebeurt het na 5 min. en soms na 3 kwartier. Hij loop zowel vast op de accu als met de voeding. Wat heb ik al gedaan om het probleem op te lossen: -Malwarebytes, AVG, HitmanPro laten zoeken naar rommel; niets gevonden. -Systeemherstel toegepast; niet geholpen -Veel software verwijderd; niet geholpen Iemand een idee wat nu te doen? Notebook is overigens 15 maanden oud en valt dus nog binnen de garantie.
  • Dan ging ik nog voor de garantie. Het kan n.l van alles zijn. :roll: http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=139&t=1242490&start=250
  • [quote:df9d7ecdc7="The Dragon"]Dan ging ik nog voor de garantie. Het kan n.l van alles zijn. :roll: http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=139&t=1242490&start=250[/quote:df9d7ecdc7] Maar wat als blijkt dat het onstaan is door een software probleem? Moet je dan die kosten betalen ofzo :?
  • http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis :roll: http://www.idealsoftware.nl/MBAM/ Post even een log van MBAM en een log van HijackThis bij beveiliging. Een expert kan je dan wellicht verder helpen. Misschien teveel software verwijderd?
  • [quote:6139a54e64="The Dragon"]http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis :roll: http://www.idealsoftware.nl/MBAM/ Post even een log van MBAM en een log van HijackThis bij beveiliging. Een expert kan je dan wellicht verder helpen. Misschien teveel software verwijderd?[/quote:6139a54e64] Ok bedankt, zal ik effe doen. Heb iig niet teveel software verwijderd, dat weet ik zeker.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.