Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Computer Probleem

4 antwoorden
  • Oke ik hoop dat iemand hier een oplossing op weet, Q8200 Quad Core 4 GB Geil. Gigabyte moederbord HD4850 Videokaart Zalman koeler op CPU Antec 900 kast 700 Watt OCZ voeding 1 TB WD hdd 1 Samsung DVD speler. Windows 7 Ultimate ( CraCkEd ) Het probleem is als volgt, - Eerste maand call of duty modern warfare 2 spelen ging vlekkeloos. - Daarna ging het 2 weken slechter en slechter daarmee bedoel ik: - Strepen op mijn scherm en opnieuw opstarten was de enigste optie. - Af en toe ook een zwarte scherm En opnieuw opstarten was ook weer de enigste optie. Wat heb ik al geprobeerd, - Videokaart laten testen bij alternate, zij zeiden dat er geen problemen met de videokaart is. - Zelf Videokaart belast met Farmark, hieruit ook geen errors. - Nieuwe voedingskabel rechtstreeks aangesloten op het net. - Alle kabels netjes weg gewerkt zodat dat de airflow niet belebberd. Na dit allemaal gedaan te hebben nog steeds: BLACK SCREEN na het 10/20 minuten spelen van modern warfare 2. En weer is opnieuw opstarten de enigste optie. Ik weet mijn god niet wat ik nu moet doen, hopelijk heeft iemand hiermee ervaring en kan die mijn de juiste richting op sturen. Een vriend van me zei dat ik last heb van artifacts, daarom videokaart naar alternate gebracht. Maar die zeiden dat er niks mis mee was. Hopelijk kan iemand mij helpen! Mvg, Wesley.
  • http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=207953&highlight= Denk dat 1 x wel voldoende is.
  • Ah maar ik ben dat probleem echt zat, en misschien dat hier meer mensen reageren..?? :cry: Ik kan niet normaal meer spelen.. om de 15 min crash.. what to do :(?
  • [quote:504c0cd3c9="wessma"]Ah maar ik ben dat probleem echt zat, en misschien dat hier meer mensen reageren..?? :cry: Ik kan niet normaal meer spelen.. om de 15 min crash.. what to do :(?[/quote:504c0cd3c9] man je heb al een topic lopen . en als je het zat bent . marktplaats is dan uitkomst

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.