Vraag & Antwoord

6 antwoorden
  • Ik heb gemerkt, dat ik een probleem heb met drivers, die niet meer van deze tijd zijn. Ik heb de volgende website gevonden: http://www.smarttweak.com/umd/details/ Is deze site betrouwbaar en lost het mijn probleem op ? Theo
  • Nee. Al dat soort software is bagger. Kijk met pcwizard of speccy welke hardware er in je pc zit, zoek daar zelf de drivers bij, op de site van de respectievelijke fabrikanten.
  • [quote:4898e00d5f="gerben"]Nee. Al dat soort software is bagger. Kijk met pcwizard of speccy welke hardware er in je pc zit, zoek daar zelf de drivers bij, op de site van de respectievelijke fabrikanten.[/quote:4898e00d5f] Ik heb bij pcwizard gekeken en daar staat, dat een en ander eigenlijk alleen te begrijpen valt voor een zeer gevorderde gebruiker. Mooi zou zijn als het programma je computer scand, aangeeft en welke drivers verouderd zijn en waar deze te vinden zijn.
  • Dat zou inderdaad heel mooi zijn. Maar zoals ik al aangaf, bestaat dat helaas niet. Speccy is wat overzichtelijker. Kom je er niet uit, zet hier dan eens een schermafdruk neer.
  • [quote:36431c6f00="gerben"]Dat zou inderdaad heel mooi zijn. Maar zoals ik al aangaf, bestaat dat helaas niet. Speccy is wat overzichtelijker. Kom je er niet uit, zet hier dan eens een schermafdruk neer.[/quote:36431c6f00] Ik kom er inderdaad niet uit. Ik heb schermafdruk gemaakt, maar geen idee hoe ik dat hier kan laten zien....... Theo
  • [quote:e3f85408d5="theo spiekerman"][quote:e3f85408d5="gerben"]Dat zou inderdaad heel mooi zijn. Maar zoals ik al aangaf, bestaat dat helaas niet. Speccy is wat overzichtelijker. Kom je er niet uit, zet hier dan eens een schermafdruk neer.[/quote:e3f85408d5] Ik kom er inderdaad niet uit. Ik heb schermafdruk gemaakt, maar geen idee hoe ik dat hier kan laten zien....... Theo[/quote:e3f85408d5] Ik ben er inmiddels wel achtergekomen, welke driver verouderd is: Radeon x300 series: driver ati2mtag.sys 6.14.10.6490 (Grafische kaart) Ik ben gaan zoeken en kom in een "oerwoud" terecht waar ik niet weet wat ik nodig heb en op allemaal sites, die programma's verkopen, waar je ook niets aan hebt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.