Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Computer check, is het zo goed?

3 antwoorden
  • Beste computer totaal leden, m'n computer is samengesteld, en klaar om gekocht te worden. Toch wil ik er zeker van zjin dat het allemaal past en klopt. mijn computer: xfx hd 5850 (video kaart) xfx black edition 750 watt (voeding) sony optiarc (dvd rewriter - SATA) Geil dragon geheugen DDR3 4GB (geheugen) MSI GD65 (moederboard) Intel i5 750 (processor) Hardeschijf, (heb ik nog thuis liggen, IDE) Ik heb vaak gecontroleerd, maar naar mijn weten past het allemaal op elkaar, maar wil ik dit zeker horen van de profs. :P En zal ik de boxed cooler van intel vervangen of niet? alvast bedankt!
  • Het moederbord ondersteunt weliswaar nog IDE, maar kan er voor een paar tientjes extra nog een snelle S-ATA schijf bij? Het prestatieverschil zal wel merkbaar zijn. En de Intel boxed koeler zou je moeten vervangen als je van plan bent om de processor flink te gaan overklokken.
  • ik ben bang dat ik dit niet red, op dit moment voldoet m'n harde schijf nog, en ben van plan later te upgraden, aangezien we windows 7 ook nog gaan kopen, koop ik die samen met m'n nieuwe hardeschijf maar kan het verder allemaal wel? het past allemaal denkt u?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.