Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Vervanging PSU Dell Dimension 8300

5 antwoorden
  • Ik wil mijn 250W PSU van mijn Dell Dimension 8300 vervangen door een zwaardere versie van rond de 400W. Totnutoe kan ik alleen in het (verre) buitenland vervangende Dell voedingen bestellen en ook Dell geeft verder geen suggesties op zijn support website. Heb Dell gebeld maar via deze onderneming wordt het een dure grap (> 100 euro). Wie kan mij een advies geven welke (betrouwbare) markt PSU ik 1 op 1 (zonder extra gaten te maken in mijn PC case...) kan gebruiken voor mijn lichte Dell PSU. Prijscategorie: 40 --> 60 euro
  • haal eerst maar eens de oude psu er uit . aan de hand van de maten van de oude psu . kan je kijken bij de computer boer voor een vervangend exemplaar
  • Als ik het goed heb zit in deze types van Dell een BTX voeding die bijna niet meer te krijgen is, ik heb begrepen dat je niet eenvoudig een ATX voeding kan inbouwen in plaats van een BTX.
  • Het hangt van het precieze type af, of je hem kan vervangen door een atx formaat. Lukt het niet, dan zou je een andere kast kunnen kopen met een meegeleverde voeding. En zelfs een losse kast en voeding zijn wel voor minder dan 100 euro te krijgen. Rest nog de vraag of je systeem een dergelijke investering waard is, en wat je met die 400W wilt bereiken.
  • [quote:a96a85c6d3="gerben"]Rest nog de vraag of je systeem een dergelijke investering waard is (..) [/quote:a96a85c6d3] Over die Dell Dimension 8300 staat een artikel uit 2003 [url=http://www.hardware.info/nl-NL/news/ymicmpqZwp2a/Dell_lanceert_Dimension_8300_met_Intel_875P/]Dell lanceert Dimension 8300 met Intel 875P,[/url] die onder andere op [url=http://link.marktplaats.nl/362190901]Marktplaats[/url] wordt aangeboden voor 40 euro. Ik denk niet dat er erg veel versnelt kan worden aan zo een oude PC.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.