Vraag & Antwoord

4 antwoorden
  • Hallo, Ik heb besloten om een nieuwe computer te kopen bij Alternate mbv de pc-builder. Dit heb ik tot nu toe: [img:1e66f104e1]http://img804.imageshack.us/img804/5373/pcc.png[/img:1e66f104e1] Is dit een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn alle onderdelen van goede kwaliteit? Ik ga de pc gebruiken voor allerlei doeleinden zoals school, foto's, muziek maar vooral gamen. Het lijkt mij dat gamen hier wel aardig op lukt? Deze pc kost ¤800 inclusief assemblage kosten. Deze pc (al in elkaar gezet door Alternate) is ook ¤800: http://www.alternate.nl/html/product/PC-Systemen_Complete_Systemen_Gaming_met_besturingssysteem/ALTERNATE/Pluto_P010/443315/?tn=BUILDERS Welke van deze is beter? Sorry voor de vele vragen, maar ik ben zeer dankbaar als ik hier geholpen kan worden :]
  • om te gamen kan het makkelijk ik heb zelf de HD5770 xfx xxx versie daar kan ik ook goed op gamen mooie samensteling
  • Prima samenstelling, voeding zou evt. wel iets goedkoper kunnen (450W-500W is voldoende voor deze config). Verder heb je voor een paar eurootjes meer ook een DVD-rewriter i.p.v. een DVD-ROM drive.
  • Oke, ik heb de pc besteld (met een aantal aanpassingen). Onder andere de behuizing is veranderd. ik heb deze uiteindelijk gekocht (hij had goede reviews en een schappelijke prijs): http://www.alternate.nl/html/product/Behuizingen_Midi_Tower/MS-TECH/CA-0300_HORNET/406451/?tn=HARDWARE&l1=Behuizingen&l2=Midi+Tower Nu mijn vraag: was het wel een goede beslissing om een ms-tech behuizing te nemen? Ik hoor namelijk positieve én negatieve dingen over dit merk.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.