Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

mijn pc start niet

bsa100
3 antwoorden
  • ik heb afgelopen weekend een nieuwe pc gekocht, gewoon een leuk pc'tje voor iets van 900 euro.
    moederbord: Asus M4A87TD EVO
    processor: AMD Phenom II X4 965
    ram geheugen : Kingston ValueRAM 4 GB DDR3-1333 Ki
    videokaart: GeForce GTS 250 – VGA, DVI + HDMI – 1024 MB
    cpu koeler: Scythe Katana 3 Retail, PWM-aansluiting
    voeding: Cooler Master Silent Pro M 600W Retail, 2x PCIe, Kabel-Management
    behuizing: Thermaltake Element T VK90001N2Z
    drives: weet ik niet precies, heb deze uit mijn oude computer gehaald, daar altijd prima gefunctioneerd
    hardeschijf: Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 750-GB Hard Drive

    ik kreeg het binnen dus ik enthousiast mijn computer in elkaar aan het zetten, ging prima, dus na een uurtje of 2 was ik helemaal klaar zat het er allemaal in. ik zet hem aan alles werkt prima de fans draaien het lichtje op mijn moeder bord gaat aan, maar ik krijg gewoon geen beeld.
    dacht in eerste instantie dat het aan mijn videokaart lag, heb een oude geprobeerd kreeg nog steeds geen beeld.
    vervolgens probeerde ik op te starten zonder ram geheugen om te kijken of mijn moederbord geluid zou gaan maken, want ik hoorde niks. na dit testje kreeg ik geen piep van mijn moederbord, maar hij kreeg wel stroom. een vriend van mij had me geholpen met het maken en mijn processor erin gezet dus ik controleren of deze wel goed zat, zat hij niet en na hem goed te draaien en daarna vol goede hoop weer opnieuw opstarten deed hij het nog niet. heb hem daarna maar helemaal opnieuw in en uit elkaar gehaald werkte daarna nog steeds niet. dus ik heb nu echt geen idee wat eraan de hand is, hopelijk heeft iemand van jullie ideeën.
    mvg Daan
  • Als je processor verkeerdom in het slot heeft gezeten vrees ik dat hij naar de electronische jachtvelden is…..
  • [quote:609f189ae7="Hans60"]Als je processor verkeerdom in het slot heeft gezeten vrees ik dat hij naar de electronische jachtvelden is…..[/quote:609f189ae7]


    processor zat goed:S

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.