Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

2 computers koppelen

stee0036
6 antwoorden
 • Hallo,
  ik heb 2 computers en een laptop, ik gebruik alleen de laptop voor belangrijke dingen. deze neem ik vaak mee naar school, maar thuis doe ik wel eens wat aan videobewerking. dit duurt vaak lang omdat mijn laptop niet erg snel is, ik wilde vragen of het mogelijk is om de 2 vaste computers samen te voegen en er een soort: (ik weet niet hoe je het noemt, maar dat hij zeg maar de zware videobewerking uitvoert) van te maken.

  ik ben geen genie op het gebied van computers… maar heb het een keer op tv gezien, ik weet wel een aantal belangrijke termen (heb ook een keer zelf een pc in elkaar gezet 8) )

  als iemand een oplossing heeft dan is hij gezegend:p

  p.s. ik weet niet of ik dit bij de goede catogorie heb geplaats
 • Je wilt zeg maar de rekenkracht van beide pc koppelen? van twee trage pc's één snelle maken? Bedoel je dat? Of wil je vanaf je laptop videobewerkingen kunnen doen op je gewone pc?
 • ik wil de rekenkracht van beide pc koppelen, (ze zijn niet heel oud en nog best goed) en als dit gedaan is wil ik zeg maar dezse rekenkracht kunnen gebruiken via de laptop.

  ik herhaal ik weet niet of het mogelijk is. heb het ooit op tv gezien bij een of ander profesioneel vidoebewerkings bedrijf

  Edit:
  het was een aflevering van the gadget show op discovery, toen gingen ze zelf special effects maken en daarna in de film verwerken. bij de onprofessioneele pc duurde het veele uuren omdat de pc geen genoug rekenkracht had, bij het proffecioneel bedrijf hadden ze een stuk of 30 pc aan elkaar hangen die samen het werk deden zodat het niet zo lang duurde.

  dit bracht mij op het idee, ik weet niet of het mogelijk is aangezien het 2 verschillende pcs zijn van 2 verschillende merken. en ik weet niet of het wel effect heeft.

  vriendelijke groet
 • Ik ben bang dat ik je hier niet mee kan helpen. Sorry
 • als de machines linux gaan draaien kan je er een cluster van maken. Dan voeren de machines samen rekentaken uit.

  Deze man heeft er 1 gebouwd: http://helmer.sfe.se/

  Heb ik een prijs?
 • Ja! :lol: zoiets bedoel ik. alleen dan met windows als het kan haha.
  en ik gebruik dan maar 2 computers

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.