Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Asus Formula Maximus 2 wilt niet starten

3 antwoorden
  • Ik heb een probleem met mijn Asus Formula Maximus 2. Hij wilt niet starten als ik de power knop indruk dan slaat ie alleen voor 1 seconden aan en daarna gaat hij weer uit, Maar als ik de 8pins ATX12v kabel los haal dan draaien de fans wel. CPU zit wel in zijn socket en de LCD poster geeft ook niks aan. het moederbord is trouwens nieuw.
  • Check alle aansluitingen nog eens goed voor de zekerheid :) CPU ok enz... Dan moet je mischien denken aan een D.O.A Garantie claimen dan ..
  • [quote:e4c337c796="The Dragon"]Check alle aansluitingen nog eens goed voor de zekerheid :) CPU ok enz... Dan moet je mischien denken aan een D.O.A Garantie claimen dan ..[/quote:e4c337c796] Ja aansluitingen zitten goed en CPU is ook goed want die komt van een ander werkend systeem. Het probleem is dat ik de bon niet meer heb dus ik kan denk ik mijn garantie niet meer claimen. Heb trouwens met een multi meter de 8pins ATX12v op onderbrekingen gemeten(piepstand) en sommige pins krijg ik wel een meting en sommige niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.