Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Probleem desktop start niet meer.

6 antwoorden
  • Hallo iedereen, momenteel zit ik op de laptop, want mijn desktop werkt niet meer. hij dee al een keer raar met het opstarten, hij bleef zichzelf restarten. ''Tik, tik, tik, tik, tik'' iedere keer tikt hij per restart, uit eindelijk kwam die verder en kwam die bij het zwarte scherm met safe mode enzo. maar nu ik op de opstart knop druk, gebeurt er totaal niets meer. echt helemaal niets! kunt u me helpen?
  • Voeding? Even bij de PCboer laten testen.
  • Ik vrees voor uw HDD,helaas. Google hier maar eens op,9 van de 10 keer,HDD. Mss zit de IDE/SATA kabel los,kijk hier eens naar.
  • Niet eens opstarten/posten lijkt me eerder een voedings- danwel moederbord probleem als een kapotte HDD. Misschien de kast een keertje schoonblazen, kan nooit geen kwaad. Net thuis van een kameraad, die was bezig met het installeren van W7, en we kwamen niet verder (pc liep vast, verdwijnende of corrupt genaamde DVD spelers in de bios e.d.) Na het loskoppelen van de PC en met de compressor uitblazen ging het installeren zonder problemen.
  • [quote:ccb4f2019e="Biohazard.nl"]Niet eens opstarten/posten lijkt me eerder een voedings- danwel moederbord probleem als een kapotte HDD. Misschien de kast een keertje schoonblazen, kan nooit geen kwaad. Net thuis van een kameraad, die was bezig met het installeren van W7, en we kwamen niet verder (pc liep vast, verdwijnende of corrupt genaamde DVD spelers in de bios e.d.) Na het loskoppelen van de PC en met de compressor uitblazen ging het installeren zonder problemen.[/quote:ccb4f2019e] Zeker geen slechte gedachte,dank je.(Ik weet ook niet alles :wink: )
  • We zijn hier om elkaar te helpen, als jij wat kunt met mijn ideeen,leer ik de volgende keer weer wat van jouw.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.