Vraag & Antwoord

3 antwoorden
  • ik zit ook met het "blue screen" probleem: windows 7 homepremium 500 gb harde schijf 4gb werkgeheugen intel core i3 processor hd5650 grafische kaart. ik krijg de melding als ik probeer bestanden te openen: ik wil bijvoorbeeld een plaatje uploaden met imageshack> ik klik op bestand openen> ik kan dan kiezen in mn bestanden, en dan valt mn laptop uit, en krijg ik het blue screen melding. het gebeurt bij meerdere sites, ligt dus niet aan imageshack. helaas kan ik geen plaatje van de melding uploaden dus. als ik de laptop opnieuw opstart krijg ik de melding dat windows onverwacht is afgesloten en vervolgens hersteld: gebeurtenis van probleem: BlueScreen versie van besturingssysteem: 6.1.7600.2.0.0.768.3 landinstelling-id: 1043 bestanden die helpen bij het beschrijven van het probleem: C:\windows\minidump\031811-40014-01.dmp C:\users\mijnnaam\appdata\local\temp\WER-86939-0.sysdata.xml hoe kan ik het dumpfile lezen?> .dmp < en deze error voorkomen?
  • Kijk eens in de Event Viewer of je iets raar ziet. Je komt in de Event Viewer door Event Viewer in te typen in de zoekbalk van het startmenu.
  • Kijk eens in het systeem logboek welke foutcode wordt gegeven. Tot 2 weken geleden had ik ook regelmatig last van bluescreens na een bug controle. Het geheugen was overklokt en daardoor instabiel.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.