Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Intel Core I7 oorzaak hardeschijf problemen ?

4 antwoorden
  • Ik had iets vaags gehoord over dat er problemen waren met Intel Core I5 en I7 processoren met betrekking to aansturing van de hardeschijf. Ik vraag me af of dit een oorzaak kan zijn van de problemen die ik heb/had. Van de ene op de andere dag deden opeens een aantal programma's niet meer zoals hotkey, ATI videokaart programmas, diverse ASUS programma's, Itunes en nog meer. Ik had geen updates geinstalleerd. Dit heb ik deels hersteld door de programma's en drivers opnieuw te installeren. Ik heb een Asus Notebook N71Jq series, met Intel Core I7 Q740, Windows 7, 64 bit Wat is jullie advies ? Kan die iets met de problemen van de Intel I7 te maken hebben ? Gr, Arjen
  • ik denk dat je eerder wat met een goede virusscanner en adware progg . aan de gang moet gaan
  • Ik heb Gdata internet Security 2011 (legaal) en die heeft geen problemen geconstateerd. Daarnaast heb ik de laptop nog maar recent en heb alleen een aantal standaard programma's geinstalleerd en geen illegaal spul. Ook kom ik niet op webssites die verdacht zijn en ontvang ik geen verdachte emails. Ik heb geen reden om aan te nemen dat het een virus of zo is.
  • [quote:6de950157b="ArjenvB"]Ik had iets vaags gehoord over dat er problemen waren met Intel Core I5 en I7 processoren met betrekking to aansturing van de hardeschijf. Ik vraag me af of dit een oorzaak kan zijn van de problemen die ik heb/had. Van de ene op de andere dag deden opeens een aantal programma's niet meer zoals hotkey, ATI videokaart programmas, diverse ASUS programma's, Itunes en nog meer. Ik had geen updates geinstalleerd. Dit heb ik deels hersteld door de programma's en drivers opnieuw te installeren. Ik heb een Asus Notebook N71Jq series, met Intel Core I7 Q740, Windows 7, 64 bit Wat is jullie advies ? Kan die iets met de problemen van de Intel I7 te maken hebben ? Gr, Arjen[/quote:6de950157b] http://4nieuws.nl/show.php?key=38444&titel=Intel%20staakt%20levering%20Sandy%20Bridge-chipsets%20wegens%20ontwerpfout http://tweakers.net/pricewatch/251402/asus-n71jq-ty002x.html Heeft volgens mij niks met je notebook te maken;) Verder is het aan te bevelen windows up to date te houden.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.