Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Welke processor kopen

6 antwoorden
  • Hallo, vorige week is mijn processor kapot gegaan. Ik had een AMD Phenom X6 1055t. Nu ik een nieuwe nodig heb, zou ik graag jullie mening hebben over welke ik moet kopen. Ik speel veel games zoals Battlefield en Fifa, en vind het belangrijk dat hij gewoon lekker snel is (zonder moeite programma's opstart etc.) Mijn budget is ¤150 en het moet een AM3 socket zijn. Alvast bedankt, Youri
  • In principe heb je voor games te spelen geen hectacore nodig. Maar goed voor dat geld is volgens mij dit het beste wat je kan krijgen: http://tweakers.net/pricewatch/255687/amd-phenom-ii-x6-1090t-black-edition.html
  • Heb je geen garantie? X6 is nog niet zo oud
  • Garantie waarop?? Op het afbreken van de contacten? Ik geef je weinig kans. Edit: je hebt waarschijnlijk het andere topic niet gelezen, daarin staat dat hij zelf per ongeluk de pootjes heeft afgebroken bij een poging de koeler te vervangen.
  • Ja ik heb de processor zelf kapot gemaakt. Als ik geen hexacore nodig heb, kan ik dan niet beter een (goedkopere) quadcore nemen? Want mijn budget is 150 maar goedkoper is altijd beter. Misschien een X4 965?
  • Inderdaad bijvoorbeeld deze: http://tweakers.net/pricewatch/248281/amd-phenom-ii-x4-965-black-edition.html Is hoger geklokt dan de x6. Op dit moment is het nog steeds zo dat de meeste games meer dan genoeg hebben aan 4 cores, 2 extra cores voegen niets toe, dan heb je meer aan de hogere kloksnelheid.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.