Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

IntelCore I7

6 antwoorden
  • Hi Ik zit met een probleem, ik heb net een nieuwe laptop gekocht van hp, deze kostte ¤1000 met 1tb,6gb ram en core i7 (1,66) nu heb ik daarbij ook battlefield bad company 2 gekocht en deze hapert constant, ik heb al eens gekeken voor te overklokken maar zijn temperatuur is al rond de 50graden..heeft er iemand een goede raad?
  • Wat voor een videokaart zit er in je laptop?
  • Mocht het zo zijn dat de videochip zwaar ondermaats is en de winkelier heeft deze aan je verkocht als zijnde game-laptop, dan kun je er beter mee terug naar de winkelier. Want dan ben je verkeerd geadviseerd. Heb je deze keuze op eigen initiatief gemaakt: Voor de volgende keer is het wellicht handiger om eerst advies in te winnen op een forum als deze en dan pas je aankoopkeuze te doen ...
  • En had je wel de laptop en de game voor de aankoop gecheckt, op de systeemeisen van [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Battlefield:_Bad_Company_2]Battlefield: Bad Company 2.[/url] Waarbij je bij voorkeur de "Aanbevolen pc-systeemeisen" checkt.
  • Voor een gaming is de videokaart het belangrijkste onderdeel, de rest is van minder belang. De meeste laptops zijn voorzien van een niet al te beste videokaart.
  • Laat dus duidelijk zijn dat overclocken nul,nul zin heeft en hoogstwaarschijnlijk je laptop vervroegd de prullenbak in kan. Dus dat zou ik maar niet doen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.