Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Werkgeheugen LATEN uitbreiden

6 antwoorden
  • Hallo, Uitbreiden is mogelijk, maar ik durf het zelf niet aan. Kan ik het ergens door een erkend bedrijf laten uitbreiden? Youri
  • wat is daar dan moeilijk aan . bij elk mobo zit een boekje waar heel duidelijk wordt uitgelegd hoe je dat moet aanpakken .
  • 98% van geheugen uitbreiden stelt niets voor. Die andere 2% zijn wat lastiger. Wat voor computer heb je? een desktop of een laptop? Mycom kan het voor je doen, maar dan betaal je er wel voor.
  • Ik loop altijd met me gedachten vooruit, wil alles weten voordat ik iets koop of aan begin. De desktop heb ik nog niet, deze heb ik in mijn gedachten: http://www.mediamarkt.nl/mcs/catentry/Pavilion-HPE-H8-1100,10259,241015,240385.html?s2m_type=3&s2m_channel=70 Wat mij tegen houdt is dat je bij het moederbord moet handelen. En moederbord is iets wat voor mij is afblijven. Ik lees en kijk me er dan wel verder over in als groot gedeel het gewoon makkelijk is. Bedankt voor de reacties tot nu toe.
  • je dent een beetje bang . dus wil je een bedrijf in de arm nemen om een geheugen bankje te plaatsen . 4 gb geheugen kost pakweg ¤22.00 en het plaatsen misschien het drievoudige dat is toch zonde en ja 6 Gb wat er nu inzit is voor veel toepassingen voldoende
  • [quote:88c2dacb8a]ja 6 Gb wat er nu inzit is voor veel toepassingen voldoende[/quote:88c2dacb8a] Dit lijkt mij ook, waarvoor moet je er dan nog meer geheugen in hebben?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.