Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Goede Combinatie?

6 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een moederbord, videokart en het intern geheugen maar ik weet niet of ik wel de goede cominatie heb gemaakt, en als dat niet zo is willen jullie dat dan even zeggen of een andere goede combinatie vertellen. het is voor om een beetje te gamen en veel internetten hier de links: moederbord: [url=http://www.vergelijk.nl/moederbord/intel/dh61sa/specs.rhtml]Intel DH61SA[/url] Videokaart: [url=http://www.komplett.nl/komplett/product/ati__amd/15580625/sapphire_radeon_hd5450_1gb_pci_e/details.aspx?channel_code=4&utm_source=beslist&product_code=30830686]Sapphire Radeon HD5450 - 1GB - PCI-E[/url] Intern Geheugen: [url=http://tweakers.net/pricewatch/246310/kingston-valueram-kvr1333d3n9-4g.html#tab:info]Kingston ValueRAM KVR1333D3N9/4G[/url] Voeding: 305 watt (is dat genoeg?) Willen jullie zo snel mogelijk reageren groetjes, robert
  • Het zou op zich wel moeten passen. Maar heb je al een processor en overige onderdelen? Want dit is geen compleet systeem. Verder kun je waarschijnlijk beter een amd fusion setup nemen, als het met een klein budget moet.
  • ik zou voor een ander bord gaan . socket 1156 is wat ouder en de cpu is niet of nauwelijks meer te koop . socket 1155 is de nieuwe standaard
  • Net andersom bedoel je, neem ik aan? Socket 1155 is nieuwer en zal ook nog voor de volgende generatie ivy bridge gebruikt worden.
  • [quote="gerben"]Net andersom bedoel je, neem ik aan? Socket 1155 is nieuwer en zal ook nog voor de volgende generatie ivy bridge gebruikt worden.[/quote] je hebt gelijk gerben :oops: :oops:
  • Nou, voor een beetje gamen voegt die videokaart weinig toe aan de videochipkwaliteiten van de (niet genoemde) socket 1155 processor. Misschien handiger om even precies aan te geven wat het budget is, welke onderdelen ervoor gekocht moeten worden en wat voor onderdelen je al hebt. En ook welke games je wilt gaan spelen en op wat voor schermresolutie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.