Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Accu laadt niet meer op.

9 antwoorden
  • Hallo. Als ik mijn accu op wil laden stopt hij al bij 1% met opladen. Eerst stond er bij: (aan netstroom, accu wordt niet opgeladen) Maar nu staat er gewoon: (aan netstroom, accu wordt opgeladen) Maar hij staat nu al heel lang op 1% en ik zie het icoontje ook niet meer bewegen. Bij mijn taakbalk staat zo'n batterijtje met een stekker erop en normaal gesproken als hij oplaadt zie ik hem steeds meer worden zeg maar. Dat doet hij ook wel de eerste 10 seconde als ik hem oplaadt, maar daarna houdt hij er mee op. Op me laptop brandt het lampje van het opladen ook gewoon. Ik heb al bij meerdere stopcontacten geprobeerd, maar overal is het zelfde. Iemand een oplossing? Alvast bedankt.
  • Ik had me laptop net helemaal leeg laten lopen dat ie uitviel. En nu laadt hij niet eens meer verder dan 0%... En weer als ik me oplader in mijn laptop steek gaat dat icoontje 10 seconde op en neer en dan stopt ie.
  • Eindelijk, hij laadt weer op. Ik zou niet weten waardoor hij nu ineens weer oplaadt. Ik heb net wel ff me virusscanner een scan laten doen, die vond 1 virus/ bedreiging/ ongewenst programma...
  • Misschien dat het aan je lader lag. Ik heb ook ooit zo'n probleem gehad en toen werkte mijn lader maar voor 50% meer en de laptop wou niet laden. Ik heb de lader een dag laten liggen, en hups hij ging weer. Nu 1,5 jaar later werkt hij nog steeds zonder problemen.
  • ach ja.. maar het lag bij mij wel aan mijn accu. want me laptop kon zonder accu erin met oplader gewoon aan. Maargoed nu onderhand is die al op 64% en waarschijnlijk gaat die ook niet meer stilstaan ook :)
  • Oh.. ja hoor. Hij staat nu alweer 5 uur lang op 16%...
  • Ik denk dat je accu is overleden. Als je ook op accu wilt werken ,dan zit er niks anders op dan een nieuwe aan te schaffen. Kijk eens op replacedirect.nl. Mijn ervaring is dat ze daar tegen concurerende prijs te krijgen zijn. Het blijft welliswaar een dure grap. Vr.gr.
  • Ah daar zat ik al op te wachten.... Een half jaartje terug was mijn accu ook niet meer helemaal goed. Hij ging in plaats van 5 uur, maar iets van een half uur mee. Dus had een nieuwe accu gehaald. Nu een half jaartje mee gedaan, en nu is deze ook naar de (...). Maar goed bedankt voor je reactie.
  • Heb je daar geen garantie meer op? Bij replacedirect krijg je 1 jaar garantie, dit is bij de meeste leveranciers. Vr.gr.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.