Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Opgelost: 2 harde schijven plotseling niet meer zichtbaar

4 antwoorden
  • Kan iemand me helpen met het terug halen van 2 van mijn Harde Schijven. Ik vermoed dat het gebeurd is na het controleren van de Harde Schijven met Hard Disk Sentinel maar ik weet het niet zeker. Ik kan de schijven nu met Hard Disk Sentinel wel zien maar hij geeft aan dat de schijven offline zijn. Ik heb al een system restore gedaan maar daar krijg ik ze niet mee terug. Ik hoop dat iemand me kan helpen hiermee alvast bedankt.
  • Ik vermoed dat het iets te maken heeft met de de soort aansluiting van de schijven. De enige schijf die hij herkent heeft een PATA aansluiting de rest allemaal ATA, net zoals de DVD writer ook die zie ik niet meer. Kan iemand hier iets meer mee?
  • zie je die schijven wel in de bios? bios-batterij al een minuutje losgehad (bij uitgenomen stroomkabel) cq bios naar defaults teruggezet?
  • Nee ik zie de schijven niet in de bios. Ook bij het scannen in de bios voor schijven vindt hij er geen. Ik ga nu proberen de bios naar de default stand te zetten. Btw waar moeten de instellingen op staan wat betreft Sata? ik kan kiezen uit IDE, RAID of AHCI Hij staat nu op het laatste

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.