Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

nieuwe pc upgrade

5 antwoorden
  • ik heb nu een imedia d7000 die ik nu al 4 jaar lang gebruik zonder enige aanpassingen te hebben gedaan. maar nu vond ik het toch wel eens tijd voor een upgrade om toch een beetje up to date te blijven. mijn budged is 500 euro en daarboven wil ik echt niet uit komen. wat we er voornamelijk mee doen is gamen en surfen(hyves,facebook,msn en youtube) meer niet. dit heb ik zelf al uitgezocht: http://www.alternate.nl/html/product/ALTERNATE/Upgrade_Kit_MSI_H61M-E33_(B3)-i5_2320-8GB/1001456/? http://www.alternate.nl/html/product/Sharkoon/WPM500/888488/? http://www.alternate.nl/html/product/ASUS/ENGTX560_DC-2DI-1GD5/865602/? Totaal: 481.82 euro incl.verzendkosten(assemblage hoeft ook niet) meer heb ik niet nodig want dat heb ik al. past deze moederbord gewoon in die d7000 atx kast? met de tijd wil ik dan ook gaan kijken voor zo'n SSD schijf waar me windows dan op draaien. met dit moet ik toch wel een heel stuk vooruit gaan dacht ik zo. mocht er iets niet goed zijn of beter kunnen hoor ik dat graag.
  • dubbelpost over het zelfde onderwerp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Helaas is dit product (tijdelijk) niet meer leverbaar.
  • [quote:5a094708df="canonboy"]dubbelpost over het zelfde onderwerp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Helaas is dit product (tijdelijk) niet meer leverbaar.[/quote:5a094708df] ja ik weet het is idd een dubbelle post mijn excusses hiervoor. hij geeft idd aan dat hij tijdelijk niet leverbaar is maar als je naar alternate gaat is hij gewoon op voorraad. heel vreemd. maar past deze erin en is het een goede keus?
  • Volgens mij hebben we ook elke keer aangegeven dat het gewoon zonde van het geld is om die Packard Hell PC van je te proberen om te bouwen tot game PC. En dat doen we bij deze dus nog eens: Koop voor die ca. 500 euro gewoon een leuke budget game PC! http://tweakers.net/reviews/2570/3/tweakers-punt-net-best-buy-guide-editie-mei-2012-budgetgame-en-gamesysteem.html
  • haaahahaha het euro kwartje is nu pas gevallen bij me. ik weet genoeg alnog bedankt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.