Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

upgraden celeron

5 antwoorden
  • ik denk sterk aan het upgraden van mijn compu: Celeron 400@500 384 MB RAM Voodoo 3 2000 AGP Gigabyte GA-6VXE+ Ik heb hier ongeveer 150 euro voor over. Heeft het zin om hierin een nieuwe videokaart te zetten (radeon 7500 of een geforce 2) of heeft een nieuwe celeron (tot 750 Mhz) meer resultaat of heeft allebei weinig zin en kan ik beter sparen voor een AMD CPU + Mobo Ik gebruik deze pc vooral voor 3Dspellen en Acad en 3dstudio max Welke upgrade geeft het meeste resultaat? BVD
  • Mja, moeilijk. Een GeForce2 zal wel wat performance winst geven, maar een snellere processor is ook gewenst. Omgekeerd Zal een voodoo + snelle processor ook niet echt veel performancewinst geven. Eigenlijk moet jke beiden upgraden dus.
  • Bedankt, daar was ik al bang voor
  • Maar met een G-Force 2 GTS is je compie iets meer kompleet, ik heb nu ook een cele 400@450, en had eerst een viper 770, nu dus een G-Force2 GTS en de games e.d. zijn stukken sneller geworden (fps dus) Bovendien als je strax een nieuwe proc koopt kan je videokaart teminste meekomen :smile: Het zal dan niet een super videokaart meer wezen, maar kan dr nog mee door :smile:
  • Ik heb zelf ook een GF2 GTS gehad, en bij mij lag de piek van de kaart ongeveer op 1150 MHz. In scenes met niet zo heel veel detail (geometrie) is het niet zo'n probleem, maar met veel detail kom je juist in de problemen, doordat je processor te zwak is. Dat is vooral bij de nieuwere games het geval.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.