Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Red Dragon
6 antwoorden
  • Ik heb onlangs mijn PC helemaal leeggemaakt en vervolgens opnieuw alles geinstalleerd. Ik heb nu een probleempje: ik heb geen geluid meer. Volgens de verkoper heb ik " geluid on board", ik kan echter nergens drivers vinden.
    Moederbord: MSI K7T TURBO KT133 Socket A.

    Kan iemand mij helpen.

    Richard
  • Meestal kan je "Sound On-board" aan en uitzetten in de Bios.

    ALs je hem aan heb staan in de bios instaleerd windows de drivers vanzelf.

    kijk voor de zekerheid ff op http://www.viahardware.com voor de via sound drivers

    of op http://www.msi-computer.nl

  • Nee hoor windows installeerd de drivers niet automatisch.
    Je moet eerst de Via chipset drivers installeren en daarna pas de sounddrivers.
    Ik mag aannemen dat je na een grote schoonmaak op je computer niet de bios induikt om je sound on board uit te zetten.
  • [b:46d8bd5f13]H[/b:46d8bd5f13]
    Daarom heb ik ook die 2 links gegeven zodat hij die drivers kan downloaden.
    op de site van http://www.viahardware.com kan je de Sounddrivers voor AC97 downloaden en uiteraard de Via4in1 drivers

    En windows XP instaleerd [b:46d8bd5f13]WEL[/b:46d8bd5f13] de drivers Automatisch vandaar dat ik het zei.

    de Andere OSen doen dat niet idd.

  • Sorry dat wist ik niet,ik gebruik hier nog gewoon W98se.
  • XP heeft trouwens ook niet de nieuwste VIA drivers ingebouwd, dus je kunt ze het beste toch nog even apart installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.