Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Mobo defect??

BA
3 antwoorden
  • Ik heb een putertje onder handen die "niets" meer doet. De eigenaar vertelde dat hij hem opeens niet meer aan kon zetten, het lukte hem nog één keer met de reset-knop. (Vreemd; koude start met een reset-knop…) De volgende keer: niets.
    Ik dacht aan de voeding, getest (inderdaad dood), vervangen en nog steeds niets! Alleen brandt er wel een klein oranjekleurig ledje naast voedingsstekker op het mobo (ook met de defecte voeding trouwens). Zou de oude voeding soms ook het mobo naar de filisteinen geholpen hebben??
    Het betreft een Intel-CA810.
  • Dat lampje geft volgens mij aan dat hij wel standby stroom van de voeding krijgt. Als je de powerknop in drukt, gaan de ventilatoren ed dan wel draaien?
  • Er gebeurd helemaal niets als je welke knop dan ook indrukt. De verbindingen van de knoppen naar het mobo zijn ok en ook de knoppen zelf zijn niet defect.
    Alle stekkers zitten op hun juiste plek, alle draadverbindingen zijn doorgemeten en ok.
    Ik krijg alleen (uiteraard) geen spanning op het zwakstroomdeel, daar de voeding niet reageert op de aan/uit knop. :=(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.