Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Opstart en afsluitproblemen

Anoniem
Marcel de Reus
9 antwoorden
  • Hallo,

    met onze amd athlon 1700 hebben we de volgende problemen:
    - Als er stroom op de pc komt te staan (stekker in het stopkontact) start de pc direct op. Als je voordat je er stroom op doet, een paar keer op de aan/ uit knop drukt gebeurt dit niet.
    - Als je de pc in XP afsluit start de pc opnieuw op in plaats dat ie sluit.

    Ik heb de bios wel 10 keer doorlopen maar kon geen opties vinden ook in XP kon ik hier nixs over vinden

    Misschien weet 1 van jullie hier een oplossing op

    Groeten Markus
  • Misschien kan jet het even met een andere voeding proberen? Het lijkt me dat die niet in orde is. Anders is het een mobo probleem (denk eerste)
  • Grote kans dat je voeding niet in orde is, wattage of zo,
    kijk ook naar de stekkers van de voeding naar mobo en de stekkers van de schakelaar, alles op de juiste plaats, kan je allemaal terug vinden in het boekje.
    :o
  • Voor het opstartprobleem: kijk eens in de BIOS.

    De pc van mijn moeder had ik op een stekkerdoos met schakelaar aangesloten. Als ik die schakelaar aanzette, ging de pc gedurende 2 seconden aan en dan weer uit… Toen in de BIOS gekeken en daar kon ik het afzetten.

    Bij mij (boekje bij de hand :) ) zit het in Power Management Setup. Dan moet je bij "State After Power Failure" kijken en die op Off zetten.
  • Dit heb ik ook een keer gehad.
    Toe heb ik om te testen even alle voedingkabels los gemaakt.
    Als de voeding dan nog start als je de 230 Volt op zet dan kan je een nieuwe gaan halen en anders is het iets anders. (mobo of de aan/uit schakellaar misschien)

    Succes. :wink:
  • Kijk voor het afsluitprobleem ook es bij energiebeheer van Windows.
  • helaas heeft allemaal nixs geholpen, 'k denk dat ik maar de leverancier eens bel :evil:

    Maar toch bedankt voor jullie reacties
  • Laat het ons weten als de leverancier je heeft kunnen helpen, dat is altijd handig als iemand nog eens hetzelfde probleem heeft.
  • [b:679f0b7544]ok de oplossing was het verwijder van logitech mouseware! [/b:679f0b7544]

    Werkt dit forum bij jullie ook zo traag?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.