Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

C:\ = F:\ raar maar waar

7 antwoorden
  • hallo allemaal Ik heb op mijn primary master een maxtor 40 gb en op mijn primary slave een maxtor 20 gb waarom geeft hij in windows aan dat de 40 gb de drive letter F aan geeft en m'n 20 de letter c kan ik dat op een of andere manier omdraaien????? dit is heel lastig groeten hennep
  • Jumpers switchen of als ze op een aparte ide aansluiting staan de kabel omwisselen dan wordt het omgedraaid... mzlls
  • kan het zijn dat je kleine schijf wel een active partition heeft en je grote niet? Andere mogelijkheid: op je grote schijf alleen een extended partition aangemaakt?
  • [quote:0c2c1bfca6="igg"]kan het zijn dat je kleine schijf wel een active partition heeft en je grote niet? Andere mogelijkheid: op je grote schijf alleen een extended partition aangemaakt?[/quote:0c2c1bfca6] Even nakijken met partition magic, kun je alles weer netjes maken incl ext of prim partities en drive letters en nog zonder verlies van data ook :)
  • Hallo Kernell32.dll dit komt omdat ik je PC niet opnieuw heb opgestart na het formatteren en ziet hij jou oude harde schijf nog als c en wat er als laatste is bijgekomen krijgt dan ook de laatste letter. (F: dus in jouw geval) Sorry voor het ongemak, dus volgende keer als je het zelf doet moet je eerst opnieuw opstarten na het formatteren. (En niet boos worden, het is je eigen schuld, ik moest maar opschietten en gehaast zijn, dus voortaan lekker zelf frutten hahaha.) LaterZ
  • SSJGotenks!!!!! Van jou had ik dit antwoord wel verwacht. Maar het is inmiddels al opgelost Ik hoor je nog wel /V\AZZEL :lol: :lol: :lol: :lol:
  • he SSJGotenks hoest nou haha het is nu helemaal opgelost en werkt nu als een trein ik zie je nog wel mzzl hennep

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.