Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

ik wil wil nieuw systeem

6 antwoorden
  • ik ben van plan binnenkort een nieuw systeem aan te schaffen maar weet niet goed welk mobo ik moet koen goede prijs /kwaliteit verhouding . Wie weet er iets goeds. En wat voor processor kan ik daar het beste bij kopen?
  • Lees eens wat andere draadjes door op dit forum, het is al zo vaak langsgekomen deze vraag.
  • Wat voor systeem wil je eigenlijk hebben? AMD? P4? Wat wil je er mee doen? Wat moet er op zitten? Iets meer info dus graag :)
  • en denk ook alvast eens na over het budget. indien budget onbelangrijk...........quad Xeon :lol:
  • ik wil in iedergeval een amd processor en een grote harde shijf (80 gig) de rest heb ik allemaal in mijn bezit Audigy kaart goede speakers (creative 5300) mpgkaart iiyama 704uct 17"scherm brander extern (teac scusi) dvd ( toshiba) enz het gaatme dus puur om een goed moederbord processor en videokaart (met tv out). Er zijn zoveel merken van ditr alles dat ik gewoon eens wil weten wat jullie hebben/ aanraden. budget is ongeveer 1500 euro bedankt
  • Videokaart gaat mijn persoonlijke voorkeur naar een Leadtek GF4 Ti4400/4600, die kaarten zijn niet duur, en kwalitatief erg goed. Mobo heeft mijn voorkeur de Epox 8K3A, vanwege snelheid en overklokbaarheid. Maar er zijn zat andere goede merken, zoals Gigabyte, Asus, Abit, Shuttle, Soltek, etc. Het is bij mobo's meer wat voor prijs je er voor betalen wilt, en wat voor features je er op wilt hebben. Wil je RAID? Wil je USB 2.0? Onboard LAN? Dat zijn allemaal dingen die je menemen moet in je keuze.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.