Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Aopen moederbord AK73(A)-V (Hot or Not)

8 antwoorden
  • Hallo, Ik kan het volgende ysteem kopen: AMD DURUN 1,1GHZ Moederbord AK73(A)-V ATi Rage 128 32 mB + tv out 40 GB 7200 RPM WD 128 SDRAM CD-ROM 56 speed Aopen Onboard geluid? Mijn vraag is, is dit systeem voor 399 euro een leuk systeem, en vooral is het moederbord stabiel.
  • Of het moederbord stabiel is weet ik niet, maar als het goed is wel heh ;) Ik neem aan dat het hier om een tweedehands pc gaat (de prijs)? Dan kan je hem toch draaiend zien, of niet? :) Verder is het een 'leuk systeem' en voor die prijs (denk ik zo) een goede aankoop...... MAAR, dat ligt eraan wat je ermee wilt doen. Spellen spelen? Veel verder dan UT en Medal of Honor op 640x480 kom je niet denk ik. Als je dan daarvoor nog wilt gaan upgraden enz. dan kom je veel te duur uit.
  • Dit is een NIEUW systeem !!! dus geen 2e hands..... Draait met gemak op 1300.... Super leuk kastje voor weinig geld.... 8)
  • Idd goede computer en voor zover ik weet stabiel moederbord. Alleen de videokaart is voor gamen absoluut niet geschikt.
  • [quote:9c329e9d09="Plopeye"]Dit is een NIEUW systeem !!! dus geen 2e hands..... Draait met gemak op 1300.... Super leuk kastje voor weinig geld.... 8)[/quote:9c329e9d09] Hoe weet jij dat...
  • [quote:3bd39debaa="diniz"][quote:3bd39debaa="Plopeye"]Dit is een NIEUW systeem !!! dus geen 2e hands..... Draait met gemak op 1300.... Super leuk kastje voor weinig geld.... 8)[/quote:3bd39debaa] Hoe weet jij dat...[/quote:3bd39debaa] ik denk omdat plopeye hem zelf te koop aanbied :wink: is wel een grappig systeem, maar zoals al gezegd, is niet echt een supersysteem voor de toekomst, ga je veel gamen dan moet je er nog weer meer geld achter aan gooien... mobo is volgens mij ook wel goed, is dat geen ASUS ofzo?? zoek maar eens op marktplaats.nl staan soms wel leuke en stukken snellere systemen voor iets meer. ik zou iig geen 399 euro voor dit setje neer tellen...
  • Niet? Hm, als je niet wilt gamen... :roll:
  • Als je niet wilt gamen is het zeker een goed systeem. Alle office applicaties enz zullen snel draaien. Zal er ondanks dat toch 128MB geheugen bij zetten (vooral als windows xp wordt gebruikt).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.