Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

HELP.!!! BiosUpdate is Mislukt.!!

11 antwoorden
 • HELP.!!! BiosUpdate is Mislukt.!! Hoe nu verder.. ?? Hij wil alleen nog maar met de FloppyDrive werken, Heb de Cmos al gereset helpt ook niet? wilde proberen een andere versie te downloaden maar De Site van Abit ligt Plat: Mijn Syteem: Abit KT7-A + Athlon 1000Mhz + 512 SDram GRAAG jullie advies........ mvg JC
 • Computer aan laten staan en wachten tot de site weer online is. Aangezien de FDD drive nog werkt kun je dan opnieuw proberen te flashen. Volgens mij is de site alweer online: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/download_search_process.jsp?pTYPE=Bios
 • Het is al opgelost.. Pfffffff temp. liep hoog op hier.!!
 • LOL... tja wat wil je met deze temperaturen buiten :wink:
 • Dit is dus de reden dat ik het er niet mee eens ben wanneer mensen hier aan beginners te gemakkelijk adviseren "effe de BIOS te updaten".
 • [quote:a05aa4cf39="egslim"]Dit is dus de reden dat ik het er niet mee eens ben wanneer mensen hier aan beginners te gemakkelijk adviseren "effe de BIOS te updaten".[/quote:a05aa4cf39] Zelf was ik al een beetje bang dat het fout zou gaan, ik doe het liever ook niet als het niet nodig is/was.... Maar ik kan van iemand een 1400 TB overnemen, maar ik moest eerst daarvoor mijn BIOS UpDaten....,[b:a05aa4cf39]het is gelukt gelukkig[/b:a05aa4cf39], En de TB 1400 kan er vanavond in.......(hoop ik)
 • Mijn kritiek was niet op jou gericht, maar op mensen die heel snel zijn met het aanraden om effe de BIOS te flashen. Ook als daar geen echte aanleiding toe is.
 • true... maar wat bedoel je daar precies mee? Ik raad bijv. best wel eens iemand aan om de bios te flashen, maar dan is het ook echt nodig... in een geval van bijvoorbeeld: iemand heeft een mobo die tot de AXP 2000+ ondersteunt en hij/ zijn wil een AXP 2200+ plaatsen, dan is bios update de enige mogelijk lijkt mij ;)
 • Ik ben op dit forum ook wel eens het advies tegengekomen dat wanneer een nieuweling z'n 3DMark score wil ophogen hij maar eens een BIOS update moet proberen. "Omdat een nieuwe BIOS altijd beter is." Ook is een BIOS update wel genoemd als oplossing voor een probleem zonder eerst andere mogelijkheden te overwegen. Stabiliteitsprobleem? BIOS updaten! Heb je de chipsetdrivers eigenlijk wel geïnstalleerd?
 • klopt... je zult die uitspraken vast niet van mij gehoord hebben. BIOS updates hebben over het algemeen alleen zin voor hardware die nog ondersteund wordt. Met name nieuwe CPU types zoals ik al in het voorbeeld hierboven probeerde uit te leggen.
 • En in sommige gevallen kan een BIOS feature met een update worden geactiveerd, of een bug verholpen. Maar in dat geval staat die wijziging in de beschrijving van de update. Komt die beschrijving niet overeen met je probleem dan heeft het dus ook geen zin te flashen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.